Шумен  19 °CПон, 17- ти Юни
USD  1.83027 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Кметът на Община Нови пазар с поздрав по повод Деня на социалната помощ

Кметът на Община Нови пазар с поздрав по повод Деня на социалната помощ Източник: Община Нови пазар

Област

Уважаеми социални работници,
На 21.03.2023 г. се отбелязва Световният ден на социалната работа. Поздравявам Ви по случай Вашия професионален празник и Ви желая крепко здраве, оптимизъм, упоритост и всеотдайност.
Работата на социалния работник е призвание, осигуряваща по-добри условия на живот на всички нуждаещи се, които не могат сами да осигурят защитата си. Дейността на социалните работници обикновено не е толкова видима, но резултатите от труда им са значителни за нашето общество.

Ежедневно и с много търпение и последователност, Вие изпълнявате благородната мисия да спасявате човешки съдби, да решавате лични проблеми и да оказвате помощ на най-уязвимата част от нашето общество - хората в риск. За Вашата професия се изискват не само голямо сърце и качества като милосърдие и съпричастност, но и готовност за поемане на отговорност.
Убеден съм, че с Вашите професионализъм и съпричастност ще продължите да давате най-доброто на най-уязвимите и нуждаещите се от закрила хора.

В този празничен ден за мен беше удоволствие да връча грамота и цвете на 12 социални работници, избрани от самите вас!
Бъдете все така енергични и изпълнени със сила и вдъхновение, за да можете безрезервно да следвате пътя на своето достойно призвание! Продължавайте да работите неуморно и да връщате надеждата у хората!
Георги Георгиев
Кмет на Община Нови пазар

 
 


Прочетете също
Top