Шумен  31 °CНеделя, 21- ви Юли
USD  1.79599 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Наградиха директора на ОД на МВР-Шумен старши комисар Георги Гендов с почетен знак I степен

Наградиха директора на ОД на МВР-Шумен старши комисар Георги Гендов с почетен знак I степен Източник: ОД на МВР-Шумен

Област

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов награди директора на ОД на МВР-Шумен старши комисар Георги Гендов с почетен знак I степен, за постигнати високи професионални резултати, инициативност и професионализъм.
С „Обявяване на благодарност” и парична награда със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов по случай професионалния празник на МВР - 5 юли, за проявена инициативност и постигнати високи резултати в ОД на МВР-Шумен са наградени гл. инспектор Цветан Йорданов от сектор „Противодействие на икономическата престъпност” и ст. инсп. Десислав Райчнов, н-к група „Опетативен анализ” в Областната дирекция.
50 служители на ОД на МВР-Шумен са наградени със заповед на директора ст. комисар Георги Гендов с писмена похвала за висок професионализъм при изпълнение на служебните задължение. Сред тях са служители на Научно-техническа лаборатория, отдел „Разследване”, сектор „Охрана на обществения ред”, сектор „Пътна полиция”, РУ-Велики Преслав и РУ-Каолиново. С обявяване на благодарност с парична награда със заповед на директора на Областната дирекция са наградени Стела Жечева, Галин Божилов и Левент Али, с индивидуална парична награда са наградени Калоян Кръстев, Дияна Герчева, Йоланта Димитрова. Колективни парични награди от ст. комисар Гендов получиха Живка Делева и Албена Петрова, както и екип от криминалисти и разследващ полицай в РУ-Шумен.
Ст. комисар Гендов отправи поздрав към всички служители в ОД на МВР-Шумен: „Уважаеми колеги! В днешния празничен ден искам да благодаря за усърдната работа на всеки един служител в Областната дирекция. Бих искал да изразя своето уважение към ежедневните усилия, които полагате за опазване на обществения ред и сигурност в областта и борбата с престъпността.
Множете професионалните си успехи и бъдете горди с тях.
Бъдете здрави, желая ви лично и семейно щастие, късмет и неизчерпаема енергия!“
Инфо Шумен
 
 


Прочетете също
Top