Шумен  19 °CПон, 17- ти Юни
USD  1.83027 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Областният управител проф. Добромир Добрев подкрепи шуменските участници в XX-тия работнически спортен фестивал

Областният управител проф. Добромир Добрев подкрепи шуменските участници в XX-тия работнически спортен фестивал Източник: Областна администрация-Шумен

Област

XX-ти работнически спортен фестивал с международно участие се провежда в Курортния комплекс „Св. св. Константин и Елена”“ от 5 до 9 юни. Спортният форум се организира от Българска работническа федерация „Спорт и здраве” със съдействието на Министерството на младежта и спорта и Конфедерацията на независимите синдикати в България.
Представители на Работнически клуб „Спорт и здраве” от Шумен са сред участниците на фестивала. Днес състезателите бяха подкрепени от областния управител проф. Добромир Добрев, който разговаря с тях преди стартовете и им пожела успех в състезанията. Проф. Добрев проведе среща с почетния председател на Българска работническа федерация „Спорт и здраве” Костадин Пързулов и с председателя на федерацията Десислава Ягодин, с които обсъди дългогодишната история и ползите от провеждането на този фестивал. По-късно областният управител наблюдава футболната среща на шуменските футболисти, които победиха с 9:1 отбора от Израел.
16 шуменски състезатели ще участват в 4 вида спорт - мини футбол, тенис на корт, тенис на маса и дартс, съобщи председателят на клуба Веселин Гацев.
В програмата на фестивала са включени състезания по 16 вида спорт.
Инфо Шумен
 
 


Прочетете също
Top