Шумен  13 °CПетък, 24- ти Май
USD  1.80194 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Областният управител проф. Добромир Добрев връчи печата на РИК-Шумен

Областният управител проф. Добромир Добрев връчи печата на РИК-Шумен Източник: Областна администрация-Шумен

Област

Областният управител проф. Добромир Добрев проведе среща с председателя на Районната избирателна комисия в Шумен Светозар Петков. Проф. Добрев пожела успешна работа на комисията в подготовката и провеждането на честни и демократични избори и заяви, че Областна администрация-Шумен ще оказва съдействие на РИК съгласно правомощията, които има по закон.
Областният управител връчи на председателя на Районната избирателна комисия Светозар Петков печата на комисията за изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г. Областна администрация-Шумен е подготвила и предоставила необходимите материали и технически средства за работата на членовете на комисията и ще продължи да изпълнява всички дейности за подпомагане на РИК съгласно действащите нормативни разпоредби.
Районната избирателна комисия в Тридесети изборен район-Шуменски за изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г. е назначена с решение № 3114-ЕП/НС/19.04.2024 г. на Централната избирателна комисия.
РИК-Шумен ще работи на адрес Шумен, бул. “Славянски“ № 30, зала 2, ет. 2 на Областна администрация-Шумен.
Инфо Шумен
 
 


Прочетете също
Област 17.05.2024 г. 17:19:26 ч.
Top