Шумен  24 °CНеделя, 25- ти Септ.
USD  2.00516 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Помощник - капитан е областният координатор на "Продължаваме промяната" в Шумен

Помощник - капитан  е  областният координатор на "Продължаваме промяната" в  Шумен Източник: ПП

Политика

Инж. Богомил Петров е новият областен координатор на "Продължаваме промяната". Той има опит в корабоплаването като помощник-капитан." Присъедини се към нашия екип , за да работим за града", обяви депутатката Антония Димитрова. 31 годишен. Завършил е Висшето военно морско училище със специалност "Корабоводене". Работил е в търговския флот.
"Работа на 100% за благото на града. Вярвам, че заедно ще направим Шумен по- добро място за живеене", заяви новият лидер.
Той вече очаква граждани в офиса на "Продължаваме промяната" в офиса на ул. "Съединение"71 в Шумен. Готов е да разговаря по наболели и актуални проблеми.
Пламен Петров , бизнесмен от Велики Преслав е общинският лидер на структурата във Велики Преслав. Според депутатката хора като него търсят начини за осъществяване на добрите проекти за развитието на града. Тук вече има офис.
Функциите на областен координатор за Шумен досега е изпълнявала народната представителка. Тя вече води разговори с определени лица, които да оглавят структурите в Каспичан и Нови пазар.
"Във всички общини на Шуменска област ще бъдат сформирани организации на ПП", обеща Димитрова. Вече над 300 души са членовете на ПП. "Разрастваме се", похвали се тя.
Като постижение в своята работа  определи, че с помощта на министъра на образованието е запазена специалност "Национална сигурност" в Шуменския университет.
"Като партньори с "Демократична България" ние ще подкрепим техния евентуален опит да съставят правителство. Условието обаче, без да се променят нашите основни приоритети в управленската програма- без толерантност към корупцията, реформи в КПКОНПИ, реформа в съдебната система, енергетиката. В момента е много важно България да има кабинет", каза Димитрова.
Относно Шумен имало четири важни проекта, които били в процес на разработване. А след това ще се търси финансиране.
"В областна администрация е важно обединение , а не разединение на партии в ежедневната ни работа. Несигурността не е добра среда за развитие на икономика, държава и образование", заяви зам. областният управител на Шумен  Николай Колев. Той се надява да няма скоро предсрочни избори, тъй като това би довело до спирала на избор след избор. И служебно правителство, което не може да работи пълноценно, както един кабинет който е редовен. Няма притеснения относно стабилността в администрацията.
Инфо Шумен
 
 


Прочетете също
Top