Шумен  -3 °CПон, 30- ти Януари
USD  1.79385 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Шарена коледно-новогодишна програма в Нови пазар

Шарена коледно-новогодишна програма в Нови пазар Източник: Община Разград

Област

Празнична програма и забавления за малки и големи са организирани в Нови пазар през целия декември, съобщиха от Общината.

На 5 декември от 17:30 часа ни очаква весел празник, на който заедно с Дядо Коледа, Снежанка и любими анимационни герои ще запалим светлините на коледната елха, пред сградата на Общината.

На 13 декември от 15:00 часа е официалното представяне на филма „Разказ за трима мечтатели, камъчета и яйчени жълтъци“, посветен на мозайките и стенописите в НЧ „Христо Ботев-1872“, град Нови пазар. Прожекцията на филма, както и среща с част от героите в него и създателите на тази лента ще се състои в пленарната зала на Община Нови пазар.

На 19 декември ще отвори врати коледният базар на социалните услуги в сградата на ул. „Оборище“ 5, многофункционална зала /1-ви етаж/. Базарът ще очаква своите посетители до 22 декември от 10:00 до 13:00 часа.

На 21 декември от 16:30 часа ще бъдат наградени отличените малки художници от конкурс за детска рисунка на тема „Коледа и Нова година“. Награждаването ще се състои в ОХГ „Петър Персенгиев“.

На 22 декември от 13:30 часа е тържествената сесия на Общински съвет Нови пазар, на която ще бъдат наградени 10-те най-добри спортисти на Нови пазар за 2022 година.

На 31 декември от 23:30 часа започва празнично веселие, пред сградата на Община Нови пазар. Нека заедно да изпратим старата и посрещнем новата година с музика, песни, хора, заря, вино и мезета. За новогодишното настроение ще се погрижат Петър Петров и народната певица Пепи Христозова.
Инфо Шумен
 
 


Прочетете също
Top