Шумен  24 °CПон, 17- ти Юни
USD  1.83027 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Временни промени в организацията на движение в Шумен

Временни промени в организацията на движение в Шумен

Шумен

С временно частично затваряне на уличното платно - стесняване, на ул. „Цар Освободител” пред № 125 и временен режим на забрана за паркиране в участъка от ул. „Цар Калоян” до ул. „Димитър Благоев”, се обезопасява възникналата аварийна ситуация - срутване на покрива на къщата на ул. „Цар Освободител” № 125. Ограничителният режим се въвежда до приключване на работата по укрепване и обезопасяване на сградата от ОП „Строителство и благоустройство” на Община Шумен.
Временен режим на движение с пълно затваряне на кръстовищeто на ул. „Лозенград” и ул. „Родопи”, във връзка с aвариен ремонт на кабел средно напрежение се въвежда до 7 юни. Обходните маршрути ще се обозначават в зависимост от конкретния затворен участък. Изпълнител е „Електроразпределение Север” АД.
Временен режим на движение до 5 август, с почасово пълно затваряне от 8.30 ч. до 16.30 ч. се въвежда на  кръстовищата на ул. „Лозенград” с улиците „Родопи” и „Странджа”, във връзка с изпълнение на ремонтно-възстановителни работи. Кръстовищата ще се затварят последователно, като след приключване на СМР по едното, ще се затваря следващото с цел осигуряване на обходни маршрути.
Въведен е временен режим на движение до 5 август, с пълно затваряне на  пътното платно във връзка с изпълнение ремонтно-възстановителни работи на ул. „Лом”.  Обходни маршрути не се предвиждат.
Изпълнител на последните два обекта е „Автомагистрали – Черно море” АД.
Инфо Шумен
 
 


Прочетете също
Top