Шумен  -3 °CПон, 30- ти Януари
USD  1.79385 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Запълват опасните дупки по булевардите

Запълват опасните дупки по булевардите Източник: Снимка: infoshumen.info

Шумен

В Шумен започна очертаване, а от началото на идната седмица трябва да стартира и асфалтиране на най-опасните дупки, зейнали след зимата. Първата цел са натоварените входно-изходни артерии и затова в петък по бул. "Ришки проход" са били очертани машинно общо 60 кв.м., които трябва да се изкърпят. Община Шумен е поверила дейността на Общинското предприятие „Строителство и благоустройство“. Работата ще продължи и по бул."Симеон Велики". Най-вероятно след това ще се огледа и участъка откъм 5-ти километър.
След маркиране на опасните дупки, ще се премахва настилката и още в същия ден ще се асфалтира, за да не се създават затруднения за шофьорите, каза за Инфо Шумен техническият ръководител на предприятието Самуил Илиев.
Дупките ще се запълват с гореща асфалтова смес и предприятието е в очакване да заработи асфалтовият възел на "Автомагистрали - Черно море".
Ремонтни дейности ще има и по трасето на предстоящото рали „Мемориал Валерий Великов 2019“. Това са няколко километра от входа на парк "Кьошкове" до вила "Пазачница".
 
 
 


Прочетете също
Top